Likorettes

Likorettes zijn likeuren met een lager alcohol percentage, onder de 15%.  De smaak is hetzelfde als een likeur maar de afdronk is zachter. Deze hippe lijn van de Likeur & Jenever Fabriek Amsterdam is te vinden bij de betere delicatessenzaken en koffie en thee winkels door heel Nederland. Het assortiment bestaat uit een 40-tal heerlijke smaken. Deze op ambachtelijk wijze gemaakte likorettes zijn gebotteld in moderne flessen en een lust voor het oog. Heerlijk in combinatie met kaas, koffie of chocolade!

Verkrijgbaar in 20cl / 50cl / 70 cl

Smaken:

 1. Als een Engeltje*
 2. Appeltaart
 3. Banaan
 4. Bitterkoekjes
 5. Boterbabbelaar
 6. Braziliaanse koffie
 7. Caramel
 8. Chocolade
 9. Chocolade Hazelnoot
 10. Chocolade Marsepein (amandel)
 11. Chocolade Kokos
 12. Drop
 13. Espresso
 14. Fudge*
 15. Fudge zeezout
 16. Gember
 17. Haags Hopje*
 18. Hazelnoot
 19. Hot Chocolate
 20. Juffertje in het Groen*
 21. Kastanje
 22. Kersenbonbon
 23. Koffie
 24. Kokos
 25. Kraananijs rose
 26. Kraamanijs blauw
 27. Lief en Leed*
 28. Limoncello
 29. Na Achten*
 30. Marsepein
 31. Mocca
 32. Oranjebitter
 33. Pepermunt
 34. Pepernoot
 35. Pruimpje Prikt in*
 36. Rumboon
 37. Speculaas
 38. Stroopwafel
 39. Vanille
 40. Volmaakt Geluk*
 41. Walnoot

Als een Engeltje
Een uitgebalanceerde en niet te zoete compositie van een aantal vruchten en kruiden. Ingrediënten: stevia, karamel, vanille, kruidnagel, steranijs, sinaasappel, limoen, gentiaan, alsem, jeneverbes en rozenolie, maken dat deze likeur ‘op je tong piest’

Fudge
Zoals het snoepje, heerlijk zoet  en stroperig, met of zonder zeezout. Heerlijk over een toetje of cake. Ingrediënten: karamel, vanille, boter, melk en walnoot.

Haags Hopje
Vernoemd naar de Haagse Baron Hendrik Hop, die zijn koffie met suiker per ongeluk op een kachel liet staan en de gekarameliseerde suiker uit het kopje lepelde. Dat vond hij heerlijk en doopte het in 1880 om tot Haags Hopje. Ingrediënten: koffie, karamel en boter.

Juffertje in het groen
De Nederlandse dichter Martinus Nijhoff omschreef haar in een gedicht, een loflied op het Juffertje in het Groen, een maagdelijke dame die hij in de Amsterdamse binnenstad had ontmoet. Ingrediënten: sinaasappelesprit en vanille, gekleurd met pistachegroen.

Lief en Leed
Zoet en bitter wisselen elkaar af in deze likeur, waarin Lief en Leed elkaars tegenpolen zijn maar ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Net als de ingrediënten: Chocolade, aardbei en bittere amandelen.

Na Achten
Deze likeur is afgeleid van de bekende After Eight chocolaatjes. Een perfecte combinatie van chocola en pepermunt met een vleugje vanille. Heerlijk bij de koffie of thee.

Pruimpje prikt in
De uitgeperste pruimen uit onze eigen Betuwe met een hoeveelheid gestookte pruimen en een vleugje vanille geven deze likeur een lekkere fruitige en frisse smaak.

Volmaakt Geluk

Onze favoriet, waar anders kun je geluk in een flesje kopen. Mooi donkerpaars en de combinatie van amandel, sinaasappel en vanille en roos maakt het geluk compleet.

Verkoop en Distributie via:

Lambertz & Visser / Mercuriusweg 47-49 / 6971 CV  BRUMMEN

T +31 6 3007 7943

E info@visser-zoetwaren.nl